miercuri, 11 februarie 2015

Spam de la YahooShop.ro

Site-ul care a comandat spamul ce tocmai a ajuns la dvs. fara sa va fi abonat vre-odata la newsletter-ul acestui site > YahooShop.ro (Atentie nu are nici o legatura cu Yahoo INC, denumirea a fost folosita pentru a atrage clientii neatenti), vinde prin intermediul mesajelor comerciale nesolicitate produse importate din china la container / tona si le vinde retail la preturi uneori si de 10 ori mai mari fata de pretul de achizitie!
Atentie acest site vinde si produse pentru slabit care pot dauna grav sanatatii tale.
Site-ul este gazduit pe adresa IP: 188.40.70.11 in Germania (Bayern - Nuremberg - Hetzner Online Ag ) si nu are date de contact precum denumire firma, adresa etc... are doar un mail si 2 numere de telefon.

Pentru a-l lecui de a mai trimite SPAM efectueaza comenzi pe site-ul YahooShop.ro apoi refuza coletele. In felul acesta il vei dezvata de a mai dernaja utilizatorii de net cu mesaje comerciale nesolicitate! Informeaza-ti si prietenii de pe facebook sa nu cada in plasa acestor societati fantoma care vor sa se imbogateasca peste noapte pacalind userii cu fel si fel de reclame la fel si fel de produse inutile uneori.
 
Spamul a ajuns in mailul dvs. prin "bunavointa" firmei: Awesome Projects SRL .
Projects: Web Hosting Solutions hostico.ro Web Design webico.ro (va puteti face singur site gratuit, am detaliat intr-o pastare mai veche) Search Engine Optimization seotech.ro (prin site-ul asta isi face rost de clienti?)
Registrar domeniu e12ppe.ro: Awesome Projects SRL
Adresa IP: 188.213.4.240 gazduita pe server dedicat (vhost) la SC.: Zoar Online SRL . Domain Name: e12ppe.ro, Registered On: 2013-09-04, Referral URL: http://awesomeprojects.ro
Societatea Awesome Projects SRL detine domeniile eXppe.ro (domenii de pe care se transmite spam in masa) unde X ia valori de la 1 la 20 din cate am vazut in numeroasele mesaje spam primite prin intermediul acestei firme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu