vineri, 6 februarie 2015

Spam de la creative-on.com

Alt spammer care promite marea cu sarea in domeniul Webdesign si SEO (Search Engine Optimizatoin / optimizare pentru motoarele de cautare), Osman-Vasilescu Valentin PFA , si -a facut si el un website creative-on.com prin care vrea sa faca niste banuti trimitand spam cu ajutorul CMS-ul Wordpress "si-a tras" si un hosting gratuit pe o adresa IP: 88.198.47.246  din germania (Bayern - Nuremberg - Hetzner Online Ag) apoi s-a apucat sa trimita spam promitand ca face website-uri si promovare online. Stimabilul nu stie cu userii s-au prins ca el foloseste CMS-uri gratuite (Wordpress, Joomla, ZenCart, Opencart, si altele) si trimite mesaje cu caracter comercial nesolicitat pentru a-si alege posibili clienti. Daca ai ceri o oferta de site sau de e-mail marketing (SPAM), oferta variaza intre 150 si 400 de euro.
spam webdesign
Vrei Website? Ti-l poti face singur in doar 10 minute GRATIS! Cauta pe google: free website hosting apoi navigand in meniul lor de instalare alege Fantastico Website Builder / install CMS sau create website si din 10 click-uri ai site gratuit! Nu trebuie sa-i dai lui PFA: Osman-Vasilescu Valentin sute de lei sau sute de euro pentru ceea ce poti face tu singur gratis in 10 minute! Ca sa-l promovezi nu trimite spam! S-ar putea sa-ti dauneze! Foloseste site-urile pentru anunturi gratuite, pagina de facebook pe sigur o ai plina de prieteni, scrie descrieri frumoase (lui google ai plac povestile) si gata ai si SEO facut fara sa-ti faci dusmani pe net pentru ca nuj ce firma trimite mesaje SPAM deranjante.
Daca nu vrei sa-ti bati capul nu-i nici o problema ! Gasesti pe net pe site-urile de anunturi baieti care cu 199 de lei iti pun business-ul pe picioare fara prea multe batai de cap.
Acest mesaj comercial a fost trimis prin intermediul platformelor online prin care se poate expedia SPAM in masa (milioane de e-mailuri cu continut comercial intr-o unitate infima de timp). Aceste platforme apartin SC: Online Media Trends SRL / Dazoot Software SRL , Adrese IP folosite pentru trimiterea mesajelor comerciale nesolicitate: 86.107.197.0/24 .
spam dazoot software
Aceste societati pun la dispozitia oricui plateste o suma frumusica de bani (intre 200 si 2000 de euro) calupuri intregi de adrese de e-mail, numere de telefon si alte date cu caracter personal. Aceste date cu caracter personal au fost extrase / sustrase de pe site-uri de anunturi, site-uri ale societatilor comerciale, forumuri si retele de socializare.
De SPAM sunt vinovati si cei care au site de promovat ,firmele / persoanele fizice care pun la dispozitie platforme de "email-marketing" (platforme de Spamming) dar si cei care vand adrese de e-mail de pe forumuri, site-uri de anunturi gratuite etc....
platforma spam marketing
dazoot spamware

dazoot spamware

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu