luni, 23 februarie 2015

Spam de la soleshop.ro

Mesaj comercial nesolicitat (Spam) primit de la SC. AEP European Market SRL, detinatoarea site-ului soleshop.ro
Acest mesaj comercial nesolicitat (spam) v-a  deranjat? V-a consumat din traficul de internet pe mobil? Pentru a ii dezvata de acest obicei prost plasati comenzi pe site si apoi refuzati coletele!
Retine! Parfumurile contrafacute pot cauza alergii, rinite, si boli ale pielii.
Cum va dati seama ca sunt contrafacute? 1. In ultimele saptamani site-ul acela a scazut preturile de la sute de lei la cativa lei. Nu ma credeti? Cautati pe net cu motorul de cautare favorit, site-ul wayback machine, acolo introduceti adresa site-ului pe care doriti sa-l verificati si alegeti o data oarecare din trecut! Veti vedea o copie a site-ului capturata la data respectiva.
parfumuri contrafacute
Mesaj comercial nesolicitat transmis catre dvs. prin "bunavointa" lui Valentin Badea, Functia: Administrator la City Shop / CEO la Superpantofi.ro (va mai amintiti reclamele nesolicitate/spam-ul de pe acest domeniu nu?) Telefon: 0733371117, valentin@cityshop.ro , SC.: City Shop SRL, detinatoare de platforme de spam marketing / email marketing (transmite spam de pe clasa IP: 31.14.238.0/24). (domain of soleboutique-ro.eu designates 31.14.238.162 as permitted sender).
spam valentin badeavalentin badea spam dazoot

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu