marți, 17 februarie 2015

Spam de la Nordex.ro

Mesaj comercial nesolicitat (SPAM) primit de la SC. Nordex SRL , detinatoarea site-ului Nordex.ro
 
Afla de ce unii te vor invidia iar altii te vor copia:
Vrei sa faci o mica lucrare in gospodarie? mergi la un vecin si imprumuta o unealta, daca nu ai vecini de treaba nu-i nimic! Mergi la un depozit comercial caruia unii ii spun hyper-market (ne-am americanizat) si alege de acolo unealta care-ti trebuie. Avantajul este acela ca poti vedea produsul iar daca are baterii sau exista banc de probe poti vedea daca este functional.
Esti constructor sau ai ca hoby bricolajul (mesteritul prin garaj / gospodarie)? Roaga un prieten sau vecin care este plecat prin germania sa-ti trimita de acolo o scula de calitate! Vei ramane surprins cand vei afla ca o scula originala luata dintr-un magazin din germania este mai ieftina decat una contrafacuta comercializata la noi pe piata!
Daca tot v-au deranjat baietii de la Nordex.ro cu mesaje nedorite in e-mail efectuati comenzi online si apoi refuzati coletul / coletele (comandati si voi ceva mai greut asa, sa-i usture la transport). In felul acesta ii veti dezvata de prostul obicei de a deranja utilizatorii de net cu reclame in e-mail.
Mesaj comercial nesolicitat (SPAM) transmis prin "bunavointa" firmelor care se imbogatesc pe nervii si banii dumneavoastra trimitand SPAM in e-mail sau telefon: SC. Zoar Online SRL / Awesome Projects SRL Alex Oancea, 0756190873, alex.oancea@zoar.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu