vineri, 6 februarie 2015

Spam de la moda-store.ro

Mesaj comercial nesolicitat ( SPAM ) trimis de detinatorul site-ului www.moda-store.ro (detalii de contact pe site-ul acestuia), site-ul este gazduit de catre Shopmania http://biz.shopmania.ro / Romarg http://romarg.ro.
Va atrag atentia ca acesti useri spera sa se imbogateasca peste noapte prin metoda Hit and Run adica spameaza, vinde si fugi pentru a eluda vigilenta autoritatilor, pentru a trage tzepe si pentru a se face nevazuti rapid. Aceste site-uri nu contin date de contact complete / corecte si comercializeaza produse contrafacute de foarte slaba calitate importate la tona / container din China , parfumuri contrafacute (atentie pot provoca dermatita) si vandute cu amanuntul la preturi astronomice.
boarfe la tona
Rugam utilizatorii care au primt mesaje comerciale nesolicitate de la acest utilizator care detine site-ul http://www.moda-store.ro , sa efectueze comenzi online si apoi sa refuze coletele! Puteti invita  / informa prietenii, rudele chiar si dusmanii despre existenta acestor tepari pentru de a evita achizitia de produse contrafacute si / sau servicii de calitate proasta / indoielnica
Mesaj spam trimis prin intermediul platformelor online de e-mail marketting (spamming), care pot expedia mesaje SPAM in masa (milioane de e-mail-uri cu continut comercial nesolicitat intr-o unitate infima de timp). Aceste platforme apartin SC:  Online Media Trends SRL / Dazoot Software SRL , Adrese IP folosite pentru trimiterea mesajelor comerciale nesolicitate: 86.107.197.0 - 86.107.197.255 (86.107.197.0/24).
Aceste societati pun la dispozitia oricui plateste o suma frumusica de bani intre 200 si 2000 de euro pe langa platforma electronica de trimis spam si calupuri intregi de adrese de e-mail, numere de telefon si alte date cu caracter personal. Aceste date cu caracter personal au fost extrase / sustrase de pe site-uri de anunturi, site-uri ale societatilor comerciale, forumuri si retele de socializare.
Rugam si autoritatile competente sa faca verificari acestor indivizi deoarece pot aduce prejudicii financiare utilizatorilor de internet.
Iata de unde isi face aprovizionarea stimabilul P. Alexandru
Daca nu trimiteai SPAM filosof ramaneai ! 
Datorita SPAM -ului utilizatorii de internet mobil se pot trezi cu costuri suplimentare aferente traficului de date.
spam dazoot catalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu