sâmbătă, 14 februarie 2015

Spam de la alexamedia.ro

Spam de la site-ul: alexamedia.ro [ site facut la repezeala (arata naspa rau), fara date de contact, are doar o adresa de gmail si un numar de telefon], detinut de: Pagini Europene SRL , gazduit la SC Milennium IT SRL  
 
Spam primit de la adresa vm1218.emk03.com, IP: 188.138.69.228 detinuta de Adthink-media.com
Continut mesaj spam:
" SERVICII PROMOVARE SITE
-prestam campanii de promovare prin Link Building
-promovare site pe orice nisa
CREARE SITE
-realizare site orice domeniu sau re-design
-creare site design unic
REZULTATE MASURABILE
-in urma fiecarei campanii de promovare veti primi si rezultatele pe SERP Google,plus raport de lucru,asadar campanie cu rezultate masurabile!
PRINCIPALELE SERVICII PRESTATE
-promovare site onpage/offpage
-optimizare meta-tag SEO
-promovare locala(pe judete,orase,regiuni ale Romaniei)
-creare structura backlink site
-campanii Link Building
-creare backlink-uri strict pe nisa site-ului
-livrare trafic site Romania si International
-livrare Like-uri Facebook
-postari anunt in site publicitate Romania(anunturi online)
Intre timp puteti sa ne contactati online sau telefon
www.alexamedia.ro
tel: 0769413447 "
 
Vrei site? Ti-l poti face singur in 10 minute! Gratuit! cauta cu motorul tau de cautare favorit un serviciu de hosting gratuit (iti recomand Byethost.com sau Freehostia) trebuie sa stii ceva php sau ceva html sau daca esti multumit cu wordpress e ok. Daca nu stii cod, pentru cativa dolari pe an ia-ti un hosting de la Hostgator sau de la Go Daddy, iti dau baietii si domeniu gratuit iar din Cpanel poti sa-ti instalezi ce platforma de site vrei (wordprees, joomla, zencart, opencart si multe altele) pe care o poti configura si decora dupa bunul plac.
Vrei promovare SEO ? Ti-o poti face singur, gratis! inscrie noul site in directoare pentru site-uri (cauta cu motorul tau de cautare favorit "free directory submission")
Fa-ti cateva bloguri pe site-urile gratuite de blogging si descrie produsele sau serviciile oferite de tine pe acele bloguri cu link-uri catre site-ul tau (lui google ii plac povestile). Atentie! descrierile nu trebuie sa semene intre ele, inventezi tu ceva, la fel si blogurile nu trebuie sa semene intre ele. Foloseste-ti imaginatia.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu