miercuri, 25 martie 2015

Spam de la DaciaPlant.ro

Mesaj comercial nesolicitat primit de la Dacia Plant SRL, detinatoarea site-ului daciaplant.ro
spam dacia plant
Continut mesaj comercial nesolicitat (SPAM):
"Proteina de mazare
Mazarea reprezinta cea mai bogata sursa vegetala de proteine. Ea conţine 80% proteine cu un profil optim de aminoacizii esenţiali si nonesenţiali: arginina, lizina, glutamina, leucina, izolecina si valina.
Cele mai multe concentrate proteice contin, zer, cazeina si oua, ingrediente care nu sunt consumate de vegetarieni sau persoane care au diferite restrictii. Proteina din mazare este cea mai accesibila si sanatoasa alternativa la sursele animale de proteine. Este saraca in grasimi si carbohidrati. Nu contine, gluten sau lactoza, fiind ideala pentru persoanele care au alergii la astfel de ingrediente.
Arginina joaca un rol major in formarea tesutului muscular deoarece ajuta la sinteza hormonilor de crestere, a creatinei si oxidului nitric; proteina din mazare contine 8,7% arginina, mai mult decât, albusul de ou (care contine 5,1%), cazeina (cu 3,8 % arginina) sau zerul (care contine 2,3 %).
Lizina si glutamina sunt prezente in cantitati mari in mazare si, din aceast motiv, mazarea poate fi combinata cu alte surse de proteine, cum ar fi orezul si graul, sarace in lizina, dar bogate in cisteina si metionina.
Leucina, izoleucina si valina, aminoacizi ce ajuta la mentinerea masei musculare pe durata unei diete cu aport redus de calorii, reprezinta 18% din continutul de aminoacizi prezenti in proteinele din mazare.
Avantajele consumului de proteine din mazare:
Mazarea reprezinta cea mai bogata sursa vegetala de proteine.
Proteinele din mazare pot fi recomandate persoanelor cu intoleranţa sau alergie la produsele lactate si/sau cele care contin gluten, precum si celor ce urmeaza o dieta vegan
Sunt usor de digerat, ceee ce conduce la o mai buna absorbtie a aminoacizilor componenti
Viteza de digerare este intermediara intre cea a proteinelor din zer, digerate mai rapid si cea a cazeinei"
Acest mesaj comercial nesolicitat a fost transmis prin intermediul platformelor de spam marketing / spamvertising detinute de TARGETMAIL SRL-D, Str. Dristorului 114, Sector 3, Bucuresti, Romania, office@targetmail.ro , 0767.966.991 , 0734.530.879
platforma de spam marketing targetmail
Received: from mx124.targetmail-news.com (mx124.targetmail-news.com. [185.75.53.124])
Pentru a evita mesajele spam de la acesti indivizi adaugati domeniul: targetmail-news.com in filtrele voastre anti spam

Un comentariu:

  1. Imi puteti comunica adresa persoanei care a reclamat mesajul? Dorim sa scoatem adresa respectiva din lista noastra

    RăspundețiȘtergere